Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.25 secunde)
"Situatia nu ar fi fost atat de grava daca am fi primit banii pe formula de la Consiliul Judetean Constanta. ... I-am scris premierului ca nu am primit banii pe formula de la CJC", a declarat Mugur Mitrana (foto), primarul comunei 23 August.
Ulterior, Adevarul Holding va decide atat formula, cat si linia de dezvoltare a revistei. ... O sa vedem dupa o luna care e formula", a mai afirmat Cristoiu.
Pot sa va spun ca Business Standard nu va mai aparea in print, dar continua pe online, la standard.ro, ca parte a portalului money.ro", a precizat Freciu, care a subliniat ca exista disponibilitatea pentru a negocia cu un eventual investitor "orice formula de preluare".
"Nu inteleg de ce ANRE a conceput o formula de calcul diferita de cea a standardelor europene, formula ce utilizeaza ca etalon alte valori pentru temperatura, rezultatul calculului consumului de gaze naturale nefiind cel real, mod prin care cetatenii romani sunt obligati sa plateasca mai mult cu circa 20% decat au consumat", a mai declarat Marcu.
Formula de calcul conceputa de A.N.R.E. ... nr.8730/01.03.2010 ca raspuns la interpelarea mea, Domnul Presedinte Petru Lificiu recunoaste ca foloseste valori diferite pentru temperatura in formula de calcul utilizata.
Incercam sa ne indreptam spre o formula pachet, in care sa nu discutam doar despre acest tip de impozitare, ci despre fiscalitate intr-un sens mai larg, sa vedem cum putem sa combinam lucrurile in asa fel incat sa ajungem sa tindem spre (...) o echilibrare a veniturilor si cheltuielilor, dar fara sa speriem vanatul, a spus Nastase.
In formula de calcul a dobanzii variabile obligatoriu se foloseste indicatorul EURIBOR, plus marja fixa a bancii, plus comisioanele acceptate de lege.
Din punct de vedere fiscal, pentru stat ar fi mai buna formula de impozitare cu 3% asupra veniturilor, pe care o pregateste guvernul pentru 2011.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
O formula magica nu exista, explica unul dintre consultanti, dar cateva lucruri de baza pot atrage atentia recrutorilor. In primul rand , CV-ul trebuie sa fie redactat impecabil, fara greseli de gramatica, lizibil si cat se poate de succint - documentul nu trebuie sa aiba mai mult de doua pagini.
Cei care au dobanda variabila au o formula de calcul a dobanzii care este cam asa: ... Marja bancii nu se poate modifica pe parcursul unui credit si singura variabila in formula este EURIBOR.
Sorin Preda scria la "Formula AS" Sorin Preda scria de foarte mult timp la "Formula AS". "Este foarte important cu cine lucrezi.
Prozatoarea si publicista Sanziana Pop, cea care a zidit si, precum a marturisit, s-a zidit de vie in Formula AS, isi sarbatoreste la 24 iunie ziua de nastere. ... - Formula AS n-a fost un ideal.
Laurentiu Reghecampf vrea sa renunte la formula 4-2-3-1 si doreste sa implementeze un sistem mai modern, 4-3-3, fara "varf" impins, asa cum joaca si FC Barcelona.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Neurologii sustin ca, daca se va trezi din coma, fostul mare pilot de Formula 1 nu va mai fi niciodata un om normal.
Catalina Apostoiu) O noua formula de vanzare situata intre comertul electronic si cel traditional incepe sa se dezvolte ca reactie la relativul declin inregistrat de hipermarketuri, potrivit Les Echos. ... Conform unor surse, formula ar putea reprezenta 4,5% din vanzarile alimentare ale hipermarketurilor.
Noul material vine dupa o perioada lunga de asteptari, timp in care trupa a trecut prin mai multe schimbari de componenta, ajungand in prezent la formula ideala, cu 7 membri.
Trupa Krypton revine in "formula de aur" printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, 16 mai 2014, ora 22.00, la MUSIC CLUB (Bucuresti, Str.
google-analytics.com